Max4® er et produkt som i 2009 modtog den tyske byggeindustri’s innovationspris, og har derigennem bevist sin store holdbarhed, ikke bare produktteknisk, men i høj grad også som fremtidens foretrukne renoverings produkt.

Max4® FS10 Therm er en armering- og afretningsplade, hvori man kan trække varmeslanger til vandbåret gulvvarme med en diameter på 8 mm. På grund af sin specielle profilering fordeler pladen varmen fra varmeslangen, således at man kan få et stærkt gulv med varme på kun 15 mm i byggehøjden. Løsningen er ideel hvor man ønsker gulvvarme, men ikke ønsker at bortskaffe eksisterende gulv, hvilket kan give store besparelser, ikke mindst på håndværkerregningen, men også på varmeregningen.

Film om montering, tilpasning og udstøbning med Max4® findes under downloads.

EGENSKABER

Max4® er armering, afretning og varmefordeling i én og samme plade. Max4® anvendes ved renovering af eksisterende gulve hvor forstærkning, gulvvarme og bedre lydforhold ønskes. Max4® har en lav egenvægt på ca. 15 kg/m2, og kan anvendes som underlag for alle typer gulvbelægning. Højden på gulvsystemet er begrænset til 15 mm (+ slutbelægning).

LYD

Max4® gulvsystemet skal altid ligges, således at det forbliver et svømmende gulv. Til dette kan anvendes en ordinær pe-folie 0,2 mm, medmindre dampspærre findes andet steds i etageopbygningen.

Eftex anbefaler anvendelse af Sonus Prima lyddæmpningsmåtte, da denne ud over at være diffusionsåben samtidig dæmper trinlyden til underliggende konstruktioner med op til 27 dB.

TILBEHØR

Max4® FS10 Therm gulvvarme systemet består af: FS10 Therm plade, 8 mm varmeslange, beskyttelseskappe til slange, endekappe til slange, overgange fra 8 mm til 1/2″ rør, forskruning til 3/4″, kantbeskyttelse samt lyddæmpende underlag af typen Sonus Prima eller Sonus Ceramic.

Til trækning af slanger i plader anvendes Max4® slangefører og vendestyr.

Gulvspartel (flydespartel) forhandles ikke af Eftex ApS. Alle typer kan bruges sammen med Max4® systemet, og vi henviser derfor til producenten af produktet for yderligere oplysninger omkring anvendelse af gulvspartelmasser i for eksempel vådrum.

PRIS

Eftex ApS forhandler sine produkter igennem trælaster og byggemarkeder i Danmark, og priser skal rekvireres hos den enkelte trælast. Eftex ApS stiller sig gerne til rådighed med hensyn til teknisk rådgivning. Max4® er en bestillingsvare. Dette gælder for både plader og tilbehør.