Eftex ApS har været på det danske marked i 20 år, og har etableret sig som en seriøs samhandelspartner indenfor byggebranchen.

Eftex ApS startede med salg af Lewis svalehaleplader i Danmark, og har efterfølgende tilføjet mange andre spændende produkter til porteføljen.

Eftex ApS er i dag en moderne handels virksomhed, som har specialiseret sig i salg af løsninger til støbte etageadskillelser i beton, dette gælder både indenfor erhvervs og boligbyggeri.

Eftex ApS importerer alle produkter fra anerkendte producenter i hele Europa, og har samarbejde med specialiserede ingeniører indenfor stål komposit løsninger, lyddæmpning af etage adskillelser, samt brand hæmmende foranstaltninger til etage adskillelser i In-Situ støbt beton.

Eftex ApS har stort set alle produkter på lager, og er i stand til at levere fra dag til dag.

Eftex ApS henvender sig til byggebranchen i Skandinavien, og har løsninger til stort set alle former for etageadskillelser, hvor der stilles store krav til statik, lydforhold samt brandkrav.

Salgs- og leveringsbetingelser

På følgende link kan du læse om vores betingelser for salg og levering. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.
Eftex ApS salgs og leveringsbetingelser.pdf